One Loft race 2024

 

Opdatering One Loft Race 2024

Her i 2024 deltager vi kun på One Loft Race 2 steder . I Aalborg Classic deltager i sammen med Brian Jørgensen med et hold på 3 som er placeret ved LM Sørensen 023.
Her er man godt i gang med træningen og er nået ud på ca 50 km med succes. Måske de skal med på flyvning på sektions niveau i denne uge men det lader vi trygt være op til vore "værter" som har fingeren på pulsen. Og her er vi helt trygge da de er i hænderne på et par af Danmarks mest seriøse brevduefolk .
Så må vi se om talentet rækker og både vind og held kan gå op i en højere enhed.
Vi forventer og komme til Aalborg og overvære flyvningen fra LM´s hyggelige have sammen med de andre deltagere som har unger ved LM.  
Det andet race vi deltager i er Ostseerennen i Neustadt i Tyskland.
 Her deltager vi selv med et par hold, og et fælles hold sammen med Stein Thorsen Bergen i Norge, hvor der bla er unger med efter vores og Stein´s fælles avlspar med Verstraete blod i årene.
Den indledende kurvetræning er ovre og vi er desværre nede med to. men vi er fortrøstningsfulde og slagledelsen plejer og have styr på det og der mistes som regel ikke mange unger inden finalen som afvikles i september .
Nu starter træningen så småt op og inden længe kan vi følge med på Benzing Online.
 Her plejer vi og deltage på finaledagen og overvære racet og der plejer faktisk og være rigtigt mange dernede . I år er der mange Danske deltagere og lad os sammen skabe en "Dansker Fest" Kom derned og oplev stemningen !
Ellers kan man konstaterer at One Loft Race er et stigende fænomen.
Vi kunne da også godt være fristet til og deltage i et eller to race mere men her er vi nødt til og kigge indad og nøgternt vurdere at hvis man ikke bremser op kan man hurtigt bruge rigtig store beløb på One Loft race .

De store toppræmier er selvfølgelig tillokkende med chancen for og komme derfra med overskud, er nok til den lave side hvis man skal være ærlig.
Derudover skal man også passe på og vurderer de enkelte race Igen i år har det været fremme med et race som ikke levede op til hvad de har lovet og skrækeksemplet fra "South Africa Million Doller Race " står stadig klart i hukommelsen og vi kigger stadig efter vores gevist på ca 1000dollar som stadig svæver over savannen i Syd Afrika.

Nyt fra OLR verdenen

Altid spændende og følge med i international brevduesport og OLR race verden over
Dejligt er det når man møder referencer som har henvisning til det materiale vi råder over
En sådan reference poppede op igår
I efteråret købte vi en dejlig blå hun på den internationale messe i Kassel fra Annemie VanHee
Hun er ud af bedste afstamning og søster til Annemie’s nationalvinder fra Chateauroux
Hendes redesøster har fløjet OLR race i Kuwait og markeret dig med en topplacering som Bedste Europæiske due i racet og Bedste Belgiske og nr 9 total på en hård flyvning på over 500 km i hård vind
Olr race under de forhold som Mellemøsten byder sætter kun resultatet i større perspektiv hvor der er startet op med over 3700 deltagne duer
Måske noget peger i retning af Bo og jeg har ramt det rigtige Det skal ihvertfald prøves og vores “ Annemie “ er nu klar til og blive parret og vi prøver og sætte hende sammen med en halvbroder til vores “ Kittel705” som allerede har vist dig som en eminent avler Vi håber på og kunne få unger med til Ostseerennen iår men det kræver at æglægning mm går op i en højere enhed

One Loft Race 2024

One loft race er en vildt stigende gren af brevduesporten. Det ene stor One Loft Race efter det andet popper up og muligheden for og flyve med brevduer Worldwide er helt sikkert tilstede hvis man har råd og lyst .
Team E har i 2024 valgt og deltage på 2 One Loft Race .
I Aalborg Classic deltager vi med 2 stk.  som kommer til og gå hos LM Sørensen i Nørre Sundby. Derudover leverer vi en unge for vores ven Brian Jørgensen som også bliver placeret hos Leif & Martin 023. Det er et lille hyggeligt lokalt One loft Race med typisk 250-300 deltagne unger fløjet på en lidt alternativ måde ved at ungerne ikke går på samme slag; men er spredt ud over Aalborg .
Hyggeligt race hvor man har mulighed for og møde venner fra hele landet .
I 2024 har vi igen også valgt og deltage i Ostseerenne i Neustadt i Tyskland. Vi har deltaget i de senere år dernede og også med pæne resultater til følge . I 2022 havde vi bedste AS Taube og i 2023 var vi pænt placeret med bedste Danske unge i finalen . Det er et One loft race hvor vi føler der er styr på tingene og afviklingen foregår under ordnede forhold .
Afstanden til Neustadt gør også at det er interessant for os og deltage, da vi har muligheden for at tage en weekend dernede og se finalen blive afviklet . Vi deltager med to hold selv og sender et fælles hold sammen med Stein Thorsen Bergen i Norge. Så må vi se hvor langt talentet rækker i år .  Vi vil prøve om vi kan få halvsøskende med til vores Esduevinder  Ostseerenne 2022. I år er der en del danske venner som har valgt og deltage i Neustadt og det kunne være sjovt hvis vi på finaledagen kunne skabe en form for "landskamp" med øvrige deltagne lande. men også nationalt. 
Ellers er det ikke tilbud på muligheder der mangler og antallet er stærkt stigende inde for disciplinen One Loft Race .
Her har det at de fleste seriøse One Loft Race er tilmeldt Benzings online portal så der er mulighed for at følge med live er tilstede Worldwide døgnet rundt .
Ingen tvivl om at denne lidt specielle form for at flyve med brevduer er kommet for og blive, og hvem ved om man inden for en overskuelig årrække kun vil have denne mulighed for ag flyve med vore fjerede venner her hjemme hvor man ser fald i medlemstallet år efter år
Der er rigtig store præmier og også præstige i og vinde de store race rundt om i verden; men hvis man kigger koldt og nøgternt på det er chancen for og komme økonomisk i land ikke alt for stor og kan måske sidestilles med at spille Lotto og håbe på den store gevinst lørdag efter lørdag.
Men det er en spændende måde og strække sæsonen på da det typisk er andre tider af året hvor man afvikler One Loft Race end den traditionelle flyvesæson. 

1. Danske due i Finalen i Ostseerennen 2023.  

Afvikling af sidste one loft race i år for vores vedkommende løb af stablen i Neustadt i Tyskland her i weekenden 8-9 september, Vi blev nr 16 og var bedste Danske due i Finalen 2023.
VI fik 4 stk i præmierækkken og placerede os som nr :
16-46-109-127-266-354-382-398-418 Ud af 1133 afsendte og ca 1700 deltagne duer total
Finalen blev lidt afkortet til ca 305 km pga varmen og man kunne også godt fornemme at flyvningen blev svær og præmierækken på 250  blev først fyldt søndag formiddag. Hele teamet var samlet med koner og kærester og vi havde valgt og overnatte på et super hotel som ligger ca 800 m fra slaget, og vi havde en rigtig hyggelig weekend som vi nok vælger og gentage næste år  

Aalborg City Classic 

Ålborg City Classic løb som tidligere skrevet af stablen i lørdags
Lidt svære vejrforhold gjorde st de blev løsladt lidt sent men flyvningen blev afviklet fint og ros til arrangørerne for at have is i maven og vente til der var et “ hul” man kunne slippe i
Vores 683 placerede sig som nr 19  Vi havde håbet på lidt mere men vinden var heller ikke med LM Sørensen og det var de korte afstande som løb med toppræmierne .  Ingen tvivl om Leif og Martin havde gjort alt hvad der var i deres magt for og komme i top 10
683 bliver i Nørre Sundby og det bliver spændende og se om han kan være med i toppen næste år for LM.

Så lakker det mod enden med OneLoft Race i år for vores vedkommende Vi har to flyvninger tilbage i Ostseerennen at håbe på , så vi må se om vingerne bærer og vi kan være med i præmierne.

Aalborg City Classic 

Aalborg City Classic 2023"683” Er den ene af vores deltagere i Aalborg City Classic på lørdag hvor der er en 1. præmie på 30000 kr.-683” er efter vores rede 18 par som er “ 705” og “ Miss Larsen “ Flere helsøskende til ham er e’s due og sektionsvinder flere gange Gennem de sidste tre år Faderen “ 705” er barnebarn på “ Kittel og moderen er datter af bedste Esdue DdB 2018 hos Flemming Larsen Potentialet er der så kan vi bare håbe at heldet er med os Vi deltager hos LM Sørensen 023 som måske ikke lige blive begunstiget af vinden på lørdag iflg vejrudsigten. Men måske god forberedelse kan rette op på det . Vi deltager sammen med Brian Jørgensen ( som desværre har mistet sin deltager ) og Søren Andersen som stiller til start med en rød hun ud af “ Guldpar” afstamning Det er afstamning som nok er stærkest hvis hastighed falder og sværheden øges hvilket har gjort sig gældende de sidste par år. Også her er der et utal sf både sektions - region og Landsvindere i familien Så spændende med to velpassede deltagere i det snart klassiske race i Nordjylland fra Åbenrå

One Loft race 2023

 Lige en lille status over One Loft Race 2023
Inden for international brevduesport er One Loft Race et stigende fænomen. Antallet af race er stærkt stigende og mulighed for og deltage over hele verden er tilstede hvis ellers tegnebog kan følge med. Mange af flyvningerne foregår når vi ikke selv her i Danmark flyver og det gør det også ekstra interessant og have noget og kunne følge uden for den ordinære sæson . 
Vi har i år valgt og deltage i : 
Aalborg Classic:  med et fælles hold med Brian Jørgensen 220 og med Søren Andersen 012 hvor vi har tre placeret hos LM Sørensen i 023 og 6 stk ved Brdr. Folkersen 074
 Arrangementet i Aalborg plejer og være hyggeligt med socialt samvær med sportsfæller fra hele landet. 
Morsø Cup:  med 4 stk. som vi plejer 
Ostseerennen i Neustadt: med et hold på 15 stk.  og et kombineret hold med Stein Thorsen Bergen Norge med 6 stk. 

1. Es due Ostseerennen 2022

I 2022 fik vi første esdue i One loft Racet Ostseerennen Vi fløj sammen med Kaj F Andersen 220 under navnet " Team Happy Champs"  og den vinderen kom  fra os og er  datter at vores Jos Thone hun " 4318 "   (se undersiden : avlsduer /jos Thone ) Vi er så heldige og har fået to helbrødre til "4318" som vil indgå i avlen i 2023.